Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Շաբաթ, 2024-Ապ-20, 06:06
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

ԲԱՐԻ ԳԱԼՈՒՍՏ

ՈՐՈՆՈՒՄ ԿԱՅՔՈՒՄ
ԲԱԺԻՆՆԵՐ
Օնլայն ֆիլմեր - [58 նյութ]

Օնլայն Խաղեր - [14 նյութ]

Օգտակար կայքեր - [39 նյութ]

Արտասովոր կայքեր - [16 նյութ]

Հետաքրքիր ծրագրեր - [11 նյութ]

Օգտակար սակագներ - [5 նյութ]

Ֆուտբոլ - [101 նյութ]

Տեսահոլովակներ - [17 նյութ]

Դասընթացներ - [5 նյութ]

Նորություններ - [32 նյութ]

Ակցիաներ - [13 նյութ]

Նկարներ և Աֆորիզմներ - [29 նյութ]

Հորոսկոպ - [1 նյութ]

ՄԵՐՈՆՔ ԱՇԽԱՐՀՈՒՄ
Յուրա Մովսիսյանը Ռուսաստանի առաջնության չորրորդ տուրում
ՄԵՐՈՆՔ ԱՇԽԱՐՀՈՒՄ
Հենրիխ Մխիթարյանը Ուկրաինայի առաջնության չորրորդ տուրում
ՀԵՐՈՍՆԵՐ
ԱՆՆԱԽԱԴԵՊ ԱՌԱՋԱՐԿ
2000-ից 5000 ՀՀ դրամ



ԳՈՎԱԶԴ
ԼԱՎԱԳՈՒՅՆ ՓՈԽԱՐԺԵՔ
ՀԱՐՑՈՒՄ
Հավանում եք կայքը?


  ԸՆԴԱՄԵՆԸ ՊԱՏԱՍԽԱՆՆԵՐ: 109
ՓՆՏՐԵՔ ԱՇԽԱՏԱՆՔ
.
Главная » Օգտակար կայքեր
1 2 3 4 »


12 ամենաօգտակարները սննդակարգից


Աղջիկների լավագույն բարեկամներն ամենևին էլ ադամանդները չեն, այլ այն 12 մթերատեսակները, որ ուղղակի պարտադիր են, եթե ուզում ես մնալ միշտ երիտասարդ, գեղեցիկ և առողջ:

1. Կաթ

Սա առաջինն է, որ մարդն ստանում է աշխարհ գալուն պես: Մայրական կաթն ուղղակի անհրաժեշտություն է երեխայի առողջության ու լիարժեք զարգացման համար: Դա այդպես է, որովհետև կաթում առկա է սպիտակուց՝ տարր, որն անհրաժեշտ է մեր մաշկին, ոսկրերին, մազերին և եղունգներին, նպաստում է դրանց աճին ու վերարտադրությանը:

Կաթի մեջ առկա երկրորդ էլեմենտն ամինաթթուներն են: Դրանք ոչ միայն նպաստում են մարսողությանը, այլև բարելավում մկանային տոնուսը: Սակայն բժիշկները խորհուրդ են տալիս օգտագործել ցածր յուղայնություն պարունակող կաթնամթերք խոլեստերինի մակարդակի բարձրացումից և ավելորդ քաշից խուսափելու համար:

Հավելում՝ կաթը պետք է լինի բնական, չվիտամինացված:

2. Մածուն

Պարունակում է նույն նյութերը, ինչ կաթը: Սակայն դրանցից զատ մածունն ունի բազում օգտակար բակտերիաներ, որոնք բարելավում են մարսողությունը և արագացնում մետաբոլիզմը: Դա կարևոր է հատկապես նրանց համար, ովքեր հետևում են իրենց արտաքինին և երազում ազատվել ավելորդ քաշից: Բայց եթե դու ստամոքսի հետ կապված խնդիրներ ունես (օրինակ՝ բարձր թթվայնություն), աշխատիր չչարաշահել մածունի օգտագործումը:

Հավելում՝ մասնագետների պնդմամբ՝ կալցիումն ավելի դյուրին է յուրացվում երեկոյան, այնպես որ մածուն խմիր քնելուց առաջ:

3. Հավի և ճագարի միս

Հավի և ճագարի միսը պարունակում են արդեն նշված սպիտակուցներն ու ամինաթթուները, իսկ դրանցից բացի` B խմբի վիտամիններ: Դրանք բարելավում են մարսողությունը և օժանդակում ածխաջրերի տրոհմանը: Ինչպես հայտնի է, ածխաջրերը բավական երկար ժամանակամիջոցում և մեծ դժվարությամբ են յուրացվում մեր օրգանիզմում, հետևաբար օգնականները դրանց տրոհման գործում բնավ չեն խանգարի: Բացի այդ, B խմբի վիտամինները բարելավում են սրտի և մկանների աշխատանքը, որը դարձնում է մեր օրգանիզմն ավելի առողջ, իսկ մեզ` ավելի գեղեցիկ:

Հավելում՝ առավել օգտակար է միսն ուտել խաշած վիճակում:

4. Ձուկ

Նախընտրությունը տուր ձողաձկների և սաղմոնների դասին պատկանող ձկներին: Դրանք պարունակում են, այսպես կոչված, չհագեցած ճարպաթթուներ, ունեն հակաօքսիդանտային ազդեցություն, բարձրացնում են տրամադրությունը և նույնիսկ բարելավում շարժողական կոորդինացիան:

Հավելում՝ եթե հետևում ես քաշիդ, կեր առավելապես ձողաձուկ. այն պակաս յուղալի է:

... ՏԵՍՆԵԼ ԱՄԲՈՂՋԸ

Прикрепления: Նկար 1
Դիտումներ: 1581 




Прикрепления: Նկար 1
Դիտումներ: 3205 




Прикрепления: Նկար 1
Դիտումներ: 2548 




Прикрепления: Նկար 1
Դիտումներ: 2548 




Прикрепления: Նկար 1
Դիտումներ: 1220 



Прикрепления: Նկար 1
Դիտումներ: 600 




Прикрепления: Նկար 1
Դիտումներ: 520